Ana Sayfa Muhasebe Limited şirkette müdürler kurulu karar defterinin noter tasdiki zorunlu mu?

Limited şirkette müdürler kurulu karar defterinin noter tasdiki zorunlu mu?

1269
0

… 2018 yılında kurulan tek ortaklı limited şirketimizde müdürler kurulu karar defterini tek ortak olduğu için aksi karar alınıncaya kadar ortağın atanmasına karar alınmış olup, noterden onaylatmamıza gerek var mıdır? Defterin kapanışını yapabiliyor muyuz? Bir de her yıl için onaylatmaya gerek var mıdır?

Alınmış kararların Noterden onaylanmış olması daha sağlıklı süreç yönetimidir, defterlerin tasdikleri tutulan her defterde olduğu gibi Müdürler kurulu defterleri içinde geçerli bir uygulamadır.

 


Source: İSMMMO
Legal Notice: The information in this article is intended for information purposes only. It is not intended for professional information purposes specific to a person or an institution. Every institution has different requirements because of its own circumstances even though they bear a resemblance to each other. Consequently, it is your interest to consult on an expert before taking a decision based on information stated in this article and putting into practice. Neither MuhasebeNews nor related person or institutions are not responsible for any damages or losses that might occur in consequence of the use of the information in this article by private or formal, real or legal person and institutions.


BENZER İÇERİKLER

 

Ltd.Şti. ortağı ve müdürü başka bir şirketin ortağı ve müdürü olabilir mi?

 

A.Ş.’lerde Yönetim Kurulunun ve Ltd.Şti.’de Müdürlerin Devredilemez Görev ve Yetkileri Nelerdir?

 

LTD. ŞTİ. Müdürleri Kim Tarafından Görevden Alınabilir?

 

 

Önceki İçerikBeyan edecek bir şey yoksa Muhtasar beyanname verilir mi?
Sonraki İçerik2019 Gelir Vergisi Tarifesi ve Örnek Hesaplama Tablosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz