Ana Sayfa Vergi Limited şirkete dönüşen şahıs firması için gelir vergisi beyannamesi izleyen mart ayından...

    Limited şirkete dönüşen şahıs firması için gelir vergisi beyannamesi izleyen mart ayından önce verilebilir mi?

    243
    0

    Gelir vergisi mükellefi şahıs işletmesi ltd.ştine dönüşmüştür. Şahıs gelir vergisi beyannamesini ne kadar süre içinde vermelidir?

    2022’de dönüşen GV mükellefi için kıst dönem GV beyannamesi 01-31-Mart-2023 tarihleri arasında verecektir. Bu tarihten önce beyanname verilemez.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikKıdem tazminatı hesabına, ticket yemek kartları ödemeleri dahil edilir mi?
    Sonraki İçerikAralıklı rapor alımında her defasında ilk iki gün için ücret ödenmeyecektir doğru mu?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz