Ana Sayfa Haberler Kuveyt Türk Açık Kaynak Kodlarını Erişime Açıyor

Kuveyt Türk Açık Kaynak Kodlarını Erişime Açıyor

855
0

Kuveyt Türk Katılım Bankası, geliştirdiği açık kaynak kod projelerini erişime açıyor.

Söz konusu açık kaynak kodlarının bir kısmı, Açık Kaynak Kodlu Bankacılık sistemi ile dünyanın her yerinden erişime açık olacak.

Kuveyt Türk BT Grup Müdürü Mücahit Gündebahar, Açık Kaynak Kodlu Bankacılık sistemi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

“Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz ve aynı zamanda inovasyon ve repütasyon kaynağı olan açık kaynak kod servislerine yönelik pazarın 4 yıl içinde iki kat büyüyeceği öngörülüyor. API bankacılık uygulamamıza ek olarak başlattığımız Açık Kaynak Kodlu Bankacılık uygulamasıyla yeni nesil teknolojilerle geliştirilen web tabanlı BOA One platformumuzun kullanıcı arayüzünü herkese açıyoruz. Kendimize ait bir topluluğa sahip olma fırsatı yakalayacağımız bu uygulamayla yeni insan kaynağı elde etme, farklı bakış açıları sağlama ve yeni projeler geliştirme gibi olanaklara da sahip olacağız.”

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYurt içi üretici fiyat endeksi Şubat ayında %0,09 arttı
Sonraki İçerikBorsada işlem gören bankaların aktif büyüklüğü 2,5 trilyon lirayı aştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz