Ana Sayfa Çalışma Hayatı Kurumların bünyelerinde çalışan muhasebeciler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf mıdır?

    Kurumların bünyelerinde çalışan muhasebeciler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf mıdır?

    Şirketin Muhasebe birimlerinde çalışanlar yasak kapsamında mıdır?

    466
    0

    Yeni kısıtlamalar tedbirleri kapsamında mali müşavir ve çalışanı olmayıp, İmalat şirketinde çalışan muhasebecilerde 21 günlük kısıtlamadan muaf mıdır?

    Genelgeden anladığımız Mali Müşavirlik bürosu veya YMM ofislerinde çalışanlar içindir. 41.Muafiyet nedenine bağlı olmak ve ikametlerinden iş yerlerine gidiş/gelişleri ile sınırlı olmak kaydıyla serbest muhasebeciler, serbest muhasebeci mali müşavirler, yeminli mali müşavirler ile çalışanları

    Yeminli Mali Müşavirlik olarak hizmet verdiğimiz firmada çalışan muhasebe personeli sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak mı? 

    Genelgeden anladığımız Mali Müşavirlik bürosu veya YMM ofislerinde çalışanlar içindir. 41.Muafiyet nedenine bağlı olmak ve ikametlerinden iş yerlerine gidiş/gelişleri ile sınırlı olmak kaydıyla serbest muhasebeciler, serbest muhasebeci mali müşavirler, yeminli mali müşavirler ile çalışanları YMM olan meslek mensubu bu konuda İYMM odasından bilgi alsın.

     


    Kaynak: İsmmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİhracat 2021 yılı Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %42,2, ithalat %25,6 arttı
    Sonraki İçerikKOSGEB Pandemiden Etkilenen İşletmelere 5 Milyar TL Destek Verecek

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz