Ana Sayfa News Kriptopara Girişimcisi Bitcoin’in 2018’de 60,000 Dolar’a Çıkabileceğini Söylüyor

    Kriptopara Girişimcisi Bitcoin’in 2018’de 60,000 Dolar’a Çıkabileceğini Söylüyor

    1108
    0
    TenX başkanı Julian Hosp şöyle diyor: “Bence Bitcoin 60,000$’a çıkacak ama bence 5,000$’a da düşecek. Asıl soru, ‘Önce hangisini göreceğiz?’”

    Hosp’a göre bitcoinin düşmesi bekleniyordu. “Bu düşüş bize göre son derece sağlıklı ve bazılarımız bunu biraz daha bitcoin alarak değerlendirdik çünkü yükselme rekoru kırdıktan sonra yüzde 40-45 oranında bir indirim yaşadık. Bence uzun vadede, hep bir yukarı bir aşağı hareketlenme göreceğiz.”

    Hosp ekliyor: “Bence Bitcoin patlayıp herkesin parasını kaybetmesine yol açacak bir balon değil ama çok küçük değerdeki koinler aradan çıkacak. Ben bitcoini günlük kullanılacak bir para biriminden çok altın gibi görüyorum.”

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikDava Harçları, İcra harçları ve diğer harçlar Tebliği – 2018 Yılı için
    Sonraki İçerikDoğum ve Evlat Edinme Sonrası Sosyal Güvenlik Ödemeleri Nasıl Yapılır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz