Ana Sayfa Haberler Kredi kartı borçlarında yeni düzenleme

Kredi kartı borçlarında yeni düzenleme

663
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM grup toplantısında kredi kartı ödemelerine ilişkin açıklamalar yapıldı.

Yapılan açıklamada kredi kartı borçlarını ödemekte güçlük çeken bireyler için Ziraat Bankası ile yapılan anlaşmayla kolaylık sağlanacağı belirtildi.

Söz konusu düzenleme kapsamında Ziraat Bankası, kredi kartı borçluları için 24 aya kadar ayda yüzde 1.1, 60 aya kadar yüzde 1.2 faiz ile ‘bileştiren ihtiyaç kredisi’ sunacak.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEşi çalışıyor geliri olan (emekli) olan kişinin AGİ tutarı nedir?
Sonraki İçerikSaraybosnalı Şair

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz