Ana Sayfa Mevzuat Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği pazarlama ve tanıtım desteğinin içeriği nedir?

Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği pazarlama ve tanıtım desteğinin içeriği nedir?

Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği pazarlama ve tanıtım desteğinin içeriği nedir?

773
0

 

  • Yatırım projesine konu ürünün yazılı ve görsel medyada tanıtımına ilişkin giderlerine, yurt dışında yayınlanan veya dağıtılan basılı yayınlara reklam verme giderlerine, broşür/katalog basımı, elektronik ticaret (e-ticaret) sitelerine üyelik giderlerine ve yurt dışı fuarlara katılım giderlerine geri ödemesiz destek verilir.
  • Yazılı ve görsel medyada ürünün tanıtımına ilişkin giderler işletmenin yurt içinde yayınlanan/dağıtılan basılı yayınlara ve yurt içi görsel medyada reklam vermesini kapsar. İşletmeye sağlanacak desteğin üst limiti 10.000 (on bin) TL’dir.
  • Yurt dışında yayınlanan veya dağıtılan basılı yayınlara reklam verme giderleri için İşletmeye sağlanacak desteğin üst limiti 30.000 (otuz bin) TL’dir.
  • Hazırlatılan/bastırılan broşür ve katalog için İşletmeye sağlanacak desteğin üst limiti

20.000 (yirmi bin) TL’dir. Broşür ve katalogda KOSGEB logosu ve internet adresinin (www.kosgeb.gov.tr) yer alması gerekir.

  • Elektronik ticaret (e-ticaret) sitelerine üyelik giderleri Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan “Onay Verilen E-Ticaret Siteleri Listesi”nde yer alan e-ticaret sitelerine üyelik giderlerini kapsar. İlgili e-ticaret sitelerine yapılan üyeliğin en az 1 (bir) yıl olması şartı aranır.

Ancak e-ticaret sitelerine yapılan üyeliğin sadece site içi reklam ve reklam bandı (banner) giderlerini kapsaması durumunda destek sağlanmaz.

Program süresi içerisinde işletmeye sağlanacak desteğin üst limiti

yurt içi merkezli e-ticaret siteleri için 10.000 (on bin) TL’yi

yurt dışı merkezli e-ticaret siteleri için 30.000 (otuz bin) TL’yi aşamaz.

  • Yurt dışı fuarlara katılım giderleri; stand kirası, stand yapımı, stand dekorasyonu, nakliye ve depolama giderleri ile nakliye sigortası giderlerini kapsar. Yurt dışı fuar katılım giderleri için destek üst limiti 100.000 (yüz bin) TL’dir.
  • Bu desteğin üst limiti geri ödemesiz olarak 200.000 (iki yüz bin) TL’dir.

Kaynak:KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikToyota Mirai Fuel Cell Sedan
Sonraki İçerikCari hesap sözleşmesinin başlıca şartları nelerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz