Ana Sayfa Mevzuat Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği desteğin süresi ne kadardır?

Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği desteğin süresi ne kadardır?

Kosgebin teknoloji destek programında işletmelere verdiği desteğin süresi ne kadardır?

655
0

 

  • Yatırım proje süresi en fazla 36 (otuz altı) aydır. İşletmenin talep etmesi halinde, Kurul kararı ile 6 (altı) aya kadar ek süre verilebilir. Verilen ek süre ile birlikte yatırım projesi süresi toplamda 36 (otuz altı) ayı geçemez.
  • Taahhütnamenin işletme tarafından KBS üzerinden onaylandığı tarih, desteğin başlangıç tarihi olarak kabul edilir. Bu tarih aynı zamanda yatırım projesinin de başlangıç tarihi olarak kabul edilir.
  • Yatırım projesinin tamamlanma tarihi, tamamlanmaya ilişkin kararın alındığı Kurul Karar tarihidir. Yatırım projesinin bitiş tarihi ise Taahhütnamenin onaylandığı tarihe Kurul tarafından uygun bulunan proje süresi eklenerek bulunur.

Kaynak: kosgeb
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGelir Vergisi mükellefleri askerlik borçlanmalarına ait prim ödemelerini gelir vergisinde indirim konusu yapabilir mi?
Sonraki İçerikKimdi bu Stephen Hawking?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz