Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb yeni girişimcilik desteği süresinde revizyon yapılabilir mi?

Kosgeb yeni girişimcilik desteği süresinde revizyon yapılabilir mi?

Kosgeb yeni girişimcilik desteği süresinde revizyon yapılabilir mi?

1945
0

Kosgeb tarafından işletmelere sağlanan yeni girişimcilik programında desteklenen program süresinde revizyon yapılabilir mi?

İleri Girişimci Programı kapsamında desteklenen işletmenin talebi üzerine program süresi içinde Kurul Kararı ile en fazla 2 kez revizyon yapılabilir. Revizyon talebi, İleri Girişimci Programı Revizyon Talep Formu ile KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden yapılır.

Uygulama Birimi tarafından KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden program başvurusu revizyona açılır. İşletme gerekli değişiklikleri KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden yaparak onaylar.

Uygulama Birimi revizyon talebini en geç 15 gün içerisinde Kurul gündemine alır. Değerlendirme sonucu KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden işletmeye bildirilir.

Geleneksel Girişimci Programı kapsamında desteklenen işletme revizyon talep edemez.


Kaynak: kosgeb
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKosgeb yeni girişimcilik programına itiraz nasıldır?
Sonraki İçerikE-Fatura, E-Defter, E-İrsaliye ve Diğer E-Belgelerde be değişiklikler yapıldı Özet Soru-Cevap

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz