Ana Sayfa Mevzuat KOSGEB yeni girişimcilik desteğine başvururken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

KOSGEB yeni girişimcilik desteğine başvururken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Kosgeb tarafından sağlanan yeni girişimcilik desteğine başvururken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

616
0

Kosgeb tarafından sağlanan yeni girişimcilik desteğine başvururken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

  • 05.2010 tarihli ve 2010/2 sayılı İcra Komitesi kararı ile yürürlüğe alınan Girişimcilik Destek Programı Yeni Girişimci Desteği kapsamında; destek başvuru/değerlendirme süreci devam edenler ile desteklenme kararı alınan ancak taahhütname vermemiş işletmeler yazılı talepleri halinde, başvuru şartlarını taşımaları kaydıyla, Yeni Girişimci Programına başvurabilir. Bu durumda işletme Girişimcilik Destek Programı Yeni Girişimci Desteğine ilişkin varsa tüm haklardan feragat etmiş sayılır ve başvurusu Uygulama Birimi tarafından KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden kaldırılır.
  • 05.2010 tarihli ve 2010/2 sayılı İcra Komitesi kararı ile yürürlüğe alınan Girişimcilik Destek Programı Yeni Girişimci Desteği başvurusu kurul tarafından reddedilen işletme Yeni Girişimci Programına başvuramaz.
  • 05.2010 tarihli ve 2010/2 sayılı İcra Komitesi kararı ile yürürlüğe alınan Girişimcilik Destek Programı Yeni Girişimci Desteğinden yararlanan (taahhütname vererek destek sürecini başlatan) girişimci ve/veya işletme bu programdan yararlanamaz.

 


Kaynak: KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYabancı bir personeli eleman statüsünde çalışma izni alarak çalıştırdığımızda vereceğimiz ücret en az ne kadar olmalıdır?
Sonraki İçerikKOSGEB tarafından İşgem/Tekmer programının amacı nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz