Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb tarafından desteklenen endüstriyel uygulama programı kapsamındaki mobilya ve donanım desteğinin içeriği...

Kosgeb tarafından desteklenen endüstriyel uygulama programı kapsamındaki mobilya ve donanım desteğinin içeriği nedir?

Kosgeb tarafından desteklenen endüstriyel uygulama programı kapsamındaki mobilya ve donanım desteğinin içeriği nedir?

613
0

Destek kapsamında, İŞGEM/TEKMER’in yönetim ofisleri, toplantı-eğitim salonları ve ortak kullanım alanlarında kullanılmak üzere; programın başlangıç tarihinden itibaren 1inci yılının sonuna kadar satın alınan mobilya ve donanım (bilgisayar, sunucu, yazıcı/tarayıcı/fotokopi/faks, telefon santrali, ses sistemi, internet bağlantı cihazı, projeksiyon cihazı, sunum için kullanılacak televizyon, klima ve güvenlik sistemi) için geri ödemesiz olarak sağlanacak desteğin üst limiti 300.000 TL’dir.

 


Kaynak: KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAnonim Şirketlerde kimler denetçi olabilir?
Sonraki İçerikKosgeb endüstriyel uygulama programı personel gideri desteğinin içeriği nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz