Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb tarafından Ar – ge ve İnovasyon programına başvuru, değerlendirme ve...

Kosgeb tarafından Ar – ge ve İnovasyon programına başvuru, değerlendirme ve onay süreçleri nelerdir?

Kosgeb tarafından Ar – ge ve İnovasyon programına başvuru, değerlendirme ve onay süreçleri nelerdir?

551
0

İşletme, kurul kararı ile onaylanan projesinde belirtilen Proje Geliştirme Desteklerinden yararlanmak için, www.kosgeb.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda Ar-Ge ve İnovasyon Programı Proje Geliştirme Destekleri Başvuru Formunu doldurarak, ilgili Uygulama Birimine KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden başvuru yapar. Diğer destekler için destek başvurusu yapılmaz, kurul kararına göre işlem yapılır.

Uygulama Birimi, kurul kararı ve başvurulan desteğin mevzuatı doğrultusunda gerekli değerlendirmeyi yaparak başvuru sonucunu İşletmeye yazıyla/KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden bildirir.

 


Kaynak: KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTürkiye Genelinde Yıllara Göre Taşınmaz Kültür Varlıkları İstatistiği
Sonraki İçerikMali müşavirler apartman yöneticiliği yapabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz