Ana Sayfa Mevzuat Kobilere teknoloji destek programı kapsamında verilen maddi desteğe başvuru nasıl yapılır?

Kobilere teknoloji destek programı kapsamında verilen maddi desteğe başvuru nasıl yapılır?

Kobilere teknoloji destek programı kapsamında verilen maddi desteğe başvuru nasıl yapılır?

583
0

Programdan yararlanmak isteyen İşletme, KOBİ Teknoyatırım Destek Programı Başvuru Formunu KBS üzerinden doldurarak, başvuruya esas ek belgeleri yükler ve başvurusunu onaylar.

Uygulama Birimine ilk defa başvuruda bulunan her İşletme için “Başvuru ve Uygulama Dosyası” açılır ve İşletme ile ilgili KBS üzerinden alınamayan her türlü belge bu dosyada muhafaza edilir.

Bu dosyanın açılmasından sonra, İşletmeden alınmış belgelerden dosyada güncel olanlar tekrar istenmez.


Kaynak: kosgeb
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAlt işveren kime denir ve sorumlulukları nedir?
Sonraki İçerikKobilere teknoloji destek programı kapsamında başvuru sonrası ön değerlendirme süreci nasıldır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz