Ana Sayfa Mevzuat Kobilere teknoloji destek programı kapsamında başvuru sonrası ön değerlendirme süreci nasıldır?

Kobilere teknoloji destek programı kapsamında başvuru sonrası ön değerlendirme süreci nasıldır?

Kobilere teknoloji destek programı kapsamında başvuru sonrası ön değerlendirme süreci nasıldır?

627
0

1-   İşletme tarafından KBS’de onaylanan yatırım projesi başvurusunun belge ve şekil yönünden KOSGEB mevzuatına uygunluğu, İşletmeden Sorumlu Personel tarafından kontrol edilerek KOBİ Teknoyatırım Destek Programı Proje Ön Değerlendirme Formu düzenlenir. Ön değerlendirme en fazla 15 (on beş) gün içerisinde tamamlanır.

2–  Ön değerlendirme sonucu yatırım projesi başvurularının revizyonu istenebilir, başvurular reddedilebilir veya uygun bulunabilir.

3–  Ön değerlendirme sonucu proje ve eklerinde hata ve/veya eksiklik bulunan proje başvuruları, gerekli düzeltmelerin yapılması amacıyla KBS üzerinden revizyona açılır ve bu durum İşletmeye bildirilir.

4–  Ön değerlendirme sonucu reddedilen proje başvuruları, gerekçesi ile birlikte İşletmeye bildirilir.

5-  Ön değerlendirme sonucu uygun bulunan proje başvuruları için değerlendirme sürecine devam edilir.


Kaynak:kosgeb
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKobilere teknoloji destek programı kapsamında verilen maddi desteğe başvuru nasıl yapılır?
Sonraki İçerikTicaret unvanın korunmasından kim sorumludur?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz