Ana Sayfa Çalışma Hayatı Kısa çalışma ve nakdi ücretsiz izin desteğinden ne zamana kadar faydalanabiliriz?

Kısa çalışma ve nakdi ücretsiz izin desteğinden ne zamana kadar faydalanabiliriz?

Kısa çalışma ve nakdi ücretsiz izin desteğinden ne zamana kadar faydalanılabilir?

504
0

Çalışanımız 1-4 Haziran 2020 arası 4 gün kısa çalışma ödeneği aldı. 05-26 Haziran arası 22 gün ücretsiz izine gönderildi. 27-30 Haziran arası 4 gün çalışacaktır. SGK ‘ya hangi kod ile bildirim yapmalıyız?

01-26 Haziran arası 27 kod eksik gün bildirim kalan çalışılan günler 27-30 normal çalışma olarak bildirilmelidir.

Adliyeler 15 Haziran 2020’de açıldı.  31 Temmuz 2020’ye kadar avukatlık ofisimize gitmeyeceğiz. Haziran ve Temmuz ayları ücretsiz izin parasından faydalanabilir miyiz?

30 Haziran’a kadar kısa çalışma ödeneği uygulaması 17 Temmuz’a kadar da nakdi ücret desteği bulunmaktadır. Cumhurbaşkanının uzatma yetkisi bulunmaktadır.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Kısa çalışma ödeneği alan bir personel rapor alırsa bildirimi nasıl yapılır?

Kısa çalışma ödeneği alan bir personel ücretsiz izin desteği kullanabilir mi?

Ücretsiz izin desteği ve kısa çalışma ödeneği alan firmalar personel alımı yapabilir mi?

 

 

Önceki İçerikSerbest Bölgede faaliyet gösteren firmanın kurumlar vergisi istisnası
Sonraki İçerikİnternet üzerinden yapılan satışlarda ürün bedellerinin kargo firması tarafından tahsil edilmesi halinde vergileme ve belge düzeni hk.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz