Ana Sayfa Çalışma Hayatı Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan firmalar fatura düzenleyebilir mi?

Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan firmalar fatura düzenleyebilir mi?

651
0

Kısa süreli çalışma ödeneğine başvurduk. İşyerimiz kapalı sadece stoktaki malı satacağız. Bir müşterim mal almak istiyor mayıs ayına fatura kesebilir miyim?

Mal satışı yapılması için bir engel yok. Çalışan olmasa da işveren malı satabilir.

Nisan ayında personellerimizi çalıştırmadık. Covid 19 nakit ücret desteği ve KÇÖ’den de yararlanmadık. Ücretsiz izinli gösterdik. APHB bildirgesinde kod ne olmalıdır?

APHB’de bildirim yaparken 21 numaralı kod kullanılmalıdır.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikNakdi ücret desteğine başvuru yaptığımız personeller için eksin gün formları düzenlemeli miyiz?
Sonraki İçerikÜcretsiz izin ve nakdi ücretsize çıkartılan personelin eksin gün bildirim kodu ne olmalıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz