Ana Sayfa Haberler Kıdem Tazminatı Reformu geliyor

Kıdem Tazminatı Reformu geliyor

787
0
Kıdem Tazminatı Reformu geliyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak, Ekonomide Yapısal Dönüşüm Programı’nı tanıttı.

Reform paketi kapsamında kıdem tazminatı fonunun uygulamaya gireceği açıklandı.

Peki kıdem tazminatı fonu nedir?
Kıdem tazminatı fonu, uygulamaya girecek olan kıdem tazminatı reformu ile, Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) entegre hale getirilmesidir.

Konuyla ilgili olarak Bakan Berat Albayrak’ın yaptığı açıklaması ise şöyle Vatandaşlarımızın kazançlarına göre kesinti oranlarının belirleneceği zorunlu bir bireysel emeklilik sistemini yeniden ele alacağız. Bu sistemle birlikte Kıdem Tazminatı Reformunu da hayata geçireceğiz.

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Kıdem Tazminatı

2019 yılı kıdem tazminatı tavanı nedir?

 

Önceki İçerikAntrepo ve antrepo rejimi ne demektir?
Sonraki İçerikTürkiye’deki serbest bölgelerde faaliyette bulunabilmek için ne yapmak gerekir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz