Ana Sayfa SGK KÇÖ alanların başka eksik gün nedeni varsa SGK bildirim kodu ne olur?

    KÇÖ alanların başka eksik gün nedeni varsa SGK bildirim kodu ne olur?

    643
    0

    Temmuz ayında İŞKUR’un talebiyle KÇÖ için 01.07.2020-30.07.2020 tarihleri arasında uzatma oran belgesi verildi. Temmuz ayında çalışılmadı. Temmuz ayı 31 gün olduğundan eksik gün bildirimi yaparken 31 günün hepsinde 18 kodunu yazarsak bir sorun yaşar mıyız?

    Bir sorun yaşamazsınız. APHB başka bir neden bulunmuyorsa 30 gün olarak değerlendirilir.

    Salgından dolayı personelimiz 6 Temmuz’da işbaşı yaptı. 5 günü K.Ç.Ö ve N.Ü.D den yararlandırdık. K.Ç.Ö olanların eksik günü 18 mi 27 mi olacak? N.Ü.D olanların eksik günü 28 mi 29 mu olacak?

    KÇÖ alanların başka eksik gün nedeni yoksa, 18 var ise 27 kod. NÜD alanların başka eksik gün nedeni yok ise 28, var ise 29 kod olmalıdır.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBinek Otomobillere İlişkin ÖTV Oranları Değiştirildi
    Sonraki İçerikParasal sektör tarafından verilen kredilerin yıllık artış hızı hanehalkı için Temmuz 2020’da %46,9 oldu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz