Ana Sayfa Kültür & Sanat KASAPLIĞIN ELKİTABI – Tiyatro

KASAPLIĞIN ELKİTABI – Tiyatro

1005
0
KONU
Kasaplığın Elkitabı, 6 Haziran 1944 günü Normandiya Çıkarması yapılırken, hemen yakınında bulunan Arromanches’daki bir at kasabında geçer.

Dışarıda savaş bütün şiddetiyle devam ederken, kasap, kızlarını evlendirmeye ve dünyanın çeşitli yerlerindeki çocuklarını toplayıp düğün yapmaya çalışmaktadır.

2 perde | 2 saat 10 dakika
Yazan : BORİS VİAN | Çeviren : AYBERK ERKAY | Yöneten : BURAK KARAMAN

NOT: 16 yaş ve üzeri seyircilerimizin izlemesi tavsiye edilir.

 

Bilet almak için tıklayınız…

 

 

 

 

 


Kaynak: devtiyatro.gov.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAktife kayıtlı dükkan satışında KDV %8 olarak devam ediyor mu?
Sonraki İçerik2018 yılında sadece İş Yeri Kira geliri elde edenler için beyan sınırı nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz