Ana Sayfa Dünya Kanada’da Haziran 2020’de Ev Fiyatları ve Satışları Arttı

    Kanada’da Haziran 2020’de Ev Fiyatları ve Satışları Arttı

    568
    0

    CBC News’ta yayımlanan 15 Temmuz 2020 tarihli haberde, Kanada’da ortalama ev fiyatlarının Haziran 2020’de, geçen yılın aynı dönemine kıyasla %6,5, bir önceki aya kıyasla da %10’dan fazla artış kaydederek 539.000 Dolar olduğu, Haziran ayında hem ev fiyatları hem de ev satışları artarken, Mayıs ayında emlak piyasasında başlayan  toparlanma sürecinin devam ettiği, Haziran’da Mayıs ayına kıyasla %63, Haziran 2019’a kıyasla da %15’den fazla artışla 41.628 ev satışı gerçekleştiği ifade edilmektedir. Emlak piyasasındaki toparlanmaya rağmen, uzmanlar işsizlik oranı yüksek, nüfus artış hızı yavaş, Kanada Mortgage ve Konut Kuruluşu’nun (CMHC) kuralları da sıkı olduğu sürece, ev satışları ve fiyatlarının çok büyük bir ivme kazanmasının öngörülmediğini belirtmektedirler.


    Kaynak: T.C. Ticaret Bakanlığı / Ottava Ticaret Müşavirliği
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikE-İrsaliyenin kâğıt çıktısının saklanması ve muhafaza edilmesi zorunlu mudur?
    Sonraki İçerikMal ve sevkiyat bilgilerinin bilinemediği durumlarda düzenlenecek e-irsaliyelerde teslimat bilgisi kısmına hangi bilgileri yazmalıyız?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz