Ana Sayfa Muhasebe Kafeler bilanço defterine geçiş hadlerini hangi maddeye göre hesaplayacaklardır?

Kafeler bilanço defterine geçiş hadlerini hangi maddeye göre hesaplayacaklardır?

1282
0

YİYECEK AĞIRLIKLI HİZMET VEREN KAFE VE KAFETERYALARIN FAALİYETLERİ İLE FAALİYETTE BULUNAN FİRMA İÇİ İŞLETMEDEN BİLANÇOYA GEÇİŞ HADLERİNDE VUK 177/1 VE VUK 177/2 GÖRE Mİ DİKKATE ALMAMIZ GEREKİR?

VUK 177/1 DİKKATE ALINIR.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Hem hizmet hem de alım satım yapan kişilerde defter geçiş haddi ne olacaktır?

 

Bilgisayar yazılımı ve tekstil işi yapan işletme defteri mükellef defter geçiş hadlerini neye göre hesaplayacak?

 

 

Önceki İçerikNakliye işi ile iştigal ediyoruz. 2018’den 2019’a İşletme defterinden Bilançoya geçiş hesaplamasını nasıl yapacağım?
Sonraki İçerikYeni araç alımında yararlandığımız hurda araç indiriminin muhasebe kaydını nasıl yapacağım?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz