Ana Sayfa Duyurular İTO Webinar: Hammadde ve Ekipman Sıkıntıları ile Tedarik Zinciri Yönetimi 15 Nisan...

İTO Webinar: Hammadde ve Ekipman Sıkıntıları ile Tedarik Zinciri Yönetimi 15 Nisan 2021

459
0

İTO

Tarihi: 15 Nisan 2021 / 14:00 – 15:30
Yeri: İTO Kurumsal / Youtube
Hammadde ve Ekipman Sıkıntıları ile Tedarik Zinciri Yönetimi

Sayın Üyemiz,

“Hammadde ve Ekipman Sıkıntıları ile Tedarik Zinciri Yönetimi” Webinarı, 15 Nisan 2021 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında Odamız Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Söz konusu webinarımıza katılmak için aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurmanızı rica ederiz.

Not: Webinarımız ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma maili ve youtube bağlantı linki iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGiyim eşyası imalat sanayiinde kapasite kullanım oranı 2021 yılının Şubat ayında %70,76 oldu
Sonraki İçerik81 İl Valiliğine Kısmi Kapanma Genelgesi Gönderildi: Yeni Koronavirüs Tedbirleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz