Ana Sayfa Duyurular İTKİB Online Seminer: İhracat Yapan Şirketler İçin Kur Riski Yönetimi 4 Şubat...

İTKİB Online Seminer: İhracat Yapan Şirketler İçin Kur Riski Yönetimi 4 Şubat 2021

415
0

İTKİB

İhracatçı Firmalara Yönelik Kur Riski Semineri Hk

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden alınan bir yazıda, ihracatçılarımızın finansmana erişimini kolaylaştırma ve finansman maliyetlerini azaltma kapsamında finansman olanaklarının güçlendirilmesi ve kullanılan finansal enstrümanların çeşitlendirilmesi konusunda TİM tarafından çok yönlü çalışmalar yürütüldüğü ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, TİM ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliği çerçevesinde “İhracat Yapan Şirketler İçin Kur Riski Yönetimi” konulu seminer düzenlenmesi öngörülmekte olduğu ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği yetkililerinin katılımlarında 4 Şubat 2021 Perşembe günü 14:00 – 16:30 saatleri arasında online platformlar üzerinden gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu seminere katılım ücretsiz iken, seminer programı ekte yer almakta olup; aşağıda bulunan linki üzerinden kayıt yaptırılması beklenmektedir.

Katılım Linki: https://delegations.tim.org.tr/form-kayit/kur-riski

Ek: Program


Kaynak: İTKİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİkinci el araç ticareti yetki belgesi olan firmalar başka bir ticari faaliyette bulunursa özel matrah uygulamasından yararlanmaya devam edebilir mi?
Sonraki İçerikBinaların faydalı ömrü ne kadardır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz