Ana Sayfa Dünya İtalya’da Ekim 2019’da ciro endeksi %0,6 arttı

İtalya’da Ekim 2019’da ciro endeksi %0,6 arttı

600
0

İtalya’da Ekim 2019’da ciro endeksi %0,6 arttı

İtalya Ulusal İstatistik Kurumu’nun (ISTAT) yayınladığı verilere göre, Ekim 2019’da mevsimsellikten arındırılmış ciro endeksi bir önceki aya göre %0,6 arttı (yurt içi piyasasında %+0,4 ve dış piyasada %0,9). Son üç ayın ortalaması, önceki üç aya göre %0,6 azaldı (yurt içi piyasasında %-0,8 ve dış piyasada %-0,1).

Mevsimsellikten arındırılmış endüstriyel yeni sipariş endeksi eylül ayına göre %0,6 arttı (yurt içi piyasasında %-0,1, dış piyasada %+1,7). Son üç ayın ortalaması, önceki üç aya göre %0,5 azaldı (yurt içi piyasasında %-1,4, dış piyasada % + 0,8).

Mevsimsellikten arındırılmış hacim ciro endeksi ise (sadece imalat sektörü için) bir önceki aya göre %0,8 artarken son üç ayın ortalaması, önceki üç aya göre %0.6 oranında azaldı.


Kaynak: İtalya Ulusal İstatistik Kurumu (ISTAT) / Link: https://www.istat.it/en/archivio/236699
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMali müşavir olabilmek için yapılan staj ve staj süresinden sayılan haller nelerdir?
Sonraki İçerikTürkiye turizm tanıtım ve geliştirme ajansının denetimini kimin tarafından yapılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz