Ana Sayfa Ülkeler İtalya Banka Kurtarma Paketine Tüketici Tepkisi!

İtalya Banka Kurtarma Paketine Tüketici Tepkisi!

1290
0

Tüketiciler İtalya banka kurtarma paketine “iğrenç” diyerek tepki gösterdi.

İtalya’da bankacılık sektöründeki en etkili tüketici hakları örgütünün (ADUSBEF) başkanı Elio Lannutti, hükümetin, iflas etmek üzere olan iki İtalyan bankasını kurtarmak için 17 milyar euroluk kaynak ayırmasını utanç verici olarak niteledi.
Lannutti ayrıca, kurtarma paketinin maliyetinin İtalya’da hane başına en az 700 euro civarında olacağını ve 9 bine yakın kişinin de işsiz kalabileceğini söyledi.

Kaynak: : Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİngiltere Merkez Bankası’ndan Bankalara Çağrı!
Sonraki İçerikElektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB)- Mikro İhracat da E-Fatura Kapsamında mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz