Ana Sayfa Muhasebe İşyerini kapatan SMMM demirbaşlar için düzenleyeceği faturada sadece KDV mi hesaplayacak?

İşyerini kapatan SMMM demirbaşlar için düzenleyeceği faturada sadece KDV mi hesaplayacak?

2641
0

31.12.2018 tarihi ile büromuzu kapatma kararı aldık. Temsili demirbaş çıkışlarını yapmak gerekiyor mu? Yapılacaksa ne şekilde fatura edilecek? Sözleşme iptalleri hangi tarihli olmalı? Hali hazırda 2018 beyanlarını göndermekteyiz.

 

Kayıtlarınızda yer alan demirbaşlar için S.M.Makbuzu fatura gibi kullanılarak sadece KDV hesaplanarak düzenlenmesi gerekir. GİB sözleşmeleri Yıllık Beyannameler verildik den sonra 15 gün içinde fesih edilir.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

İşyerini kapatan vergi mükellefleri vergi dairesine hangi belgeleri vermelidir?

 

Vergi Daireleri için Dilekçe – Form

 

Smmm’ler ticari faaliyetin yürütülmesi için vekâlet alabilirler mi?

 

SMMM şirketleri başka ticaret şirketlerine ortak olabilir mi?

 

SMMM faaliyetini hazır ofis hizmeti veren yerlerde yapabilir miyim?

 

 

Önceki İçerik2019 Ocak Poşet Beyannamesi (İlk beyan) ne zaman verilecek?
Sonraki İçerikDünyanın en çok altın alan ülkeleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz