Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşyerimizin adres değişikliği nedeniyle SGK numarası değişmiştir. SGK teşviklerinden faydalanmaya devam edebilir...

    İşyerimizin adres değişikliği nedeniyle SGK numarası değişmiştir. SGK teşviklerinden faydalanmaya devam edebilir miyiz?

    633
    0
    Aynı il içinde adres değişikliği nedeniyle işyeri dosya numarası değişen bir işletmede Şubat 2020 tarihinde çıkan bir işçiyi aralık ayında tekrar işe aldığımızda 7256 sayılı kanunla verilen istihdama dönüş desteğinden yararlanabilir miyiz?

    Teşvikler dosya bazında işlem görmektedir.


    Bir personel için SGK 17103 nolu teşviki 18 ay vermişti. Teşvik süresinin tamamından yararlandırdıktan sonra aynı işyerinde aynı personeli 6111 teşvikten tekrar yararlandırabilir miyiz?

    Teşvik sorgulama e-sgk işveren sisteminden yapılmaktadır. İşçinin şartlarını sağlaması halinde 6111 sayılı teşvikten de yararlanması sözkonusudur.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun İç Genelgesi Yayımlandı
    Sonraki İçerik2020’nin İlk 11 Ayında Onaylanan Sanayi Kapasite Raporu Sayısı Geçen Yılın Aynı Dönemine Göre %3 Azaldı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz