Ana Sayfa Haberler İstanbul’dan İngiltere’ye yolcu akını

İstanbul’dan İngiltere’ye yolcu akını

933
0

İstanbul – Londra hattında yapılan tarifeli sefer sayısının 15’e yükselmesiyle birlikte 2018 yılında söz konusu hatta yolcu rekoru kırıldı.

İstanbul’da bulunan iki havalimanı ve İngiltere’nin Londra şehrinde yer alan üç havalimanı arasında 2018 yılı içerisinde toplamda 1 milyon 848 bin 326 yolcu seyahat etti.

Bu sayı 2017 yılında 1 milyon 700 bin yolcu olarak kaydedilmişti.

Ayrıca aynı dönem içerisinde İngiltere’nin Manchester şehrinden Türkiye’nin Antalya, Bodrum, Dalaman, İstanbul ve İzmir şehirlerine 1 milyon 45 bin 544 yolcu taşındı.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMeslek mensupları matrah artırımını gider olarak yazabilir mi?
Sonraki İçerik2018 ve 2019 Yılları Asgari Ücret Karşılaştırma Tablosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz