Ana Sayfa Haberler İstanbul gayrimenkul verileri – 2018

İstanbul gayrimenkul verileri – 2018

740
0

Gayrimenkul veri analiz platformu Endeksa, İstanbul geneline ilişkin araştırmasını yayınladı.

Araştırma sonucunda Aralık 2018 sonu itibarıyla konutta en fazla değer kazanan ilçelerin sırasıyla Avcılar, Çatalca, Şile, Büyükçekmece ve Esenyurt olduğu açıklandı.

2018 sonu itibarıyla en fazla değer kaybeden ilçeler ise sırasıyla Beykoz, Beşiktaş, Küçükçekmece, Bakırköy ve Ataşehir olarak belirlendi.

Yatırımların geri dönüş süreleri konusunda en erken kazandıran ilçeler ise Beyoğlu ve Eyüpsultan oldu.

Konut fiyatı en yüksek 10 ilçe sırasıyla Beykoz, Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy, Adalar, Üsküdar, Şişli, Ataşehir ve Şile olarak belirlendi.

Konut fiyatı en düşük 10 ilçe ise sırasıyla Esenyurt, Arnavutköy, Sultangazi, Esenler, Sultanbeyli, Sancaktepe, Silivri, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Pendik.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFed başkanından faiz açıklaması
Sonraki İçerikMeslek hastalığına yakalanan kişinin tazminat hakları nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz