Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşsizlik Ödeneği ve İş Kaybı Tazminat Ödemeleri 25 Ağustos’tan İtibaren Yapılacak!!!

    İşsizlik Ödeneği ve İş Kaybı Tazminat Ödemeleri 25 Ağustos’tan İtibaren Yapılacak!!!

    2091
    0

    İŞSİZLİK ÖDENEĞİ, KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ, ÜCRET GARANTİ FONU, YARIM ÇALIŞMA ÖDENEĞİ VE İŞ KAYBI TAZMİNATI ÖDEMELERİ 25 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YAPILACAK!!!

    İşsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği, ücret garanti fonu, yarım çalışma ödeneği ve iş kaybı tazminatı ödemeleri her ayın son günü itibariyle yapılmaktadır.

    Bakanlar Kurulu Kararıyla 28-29 Ağustos tarihlerinin ve 2017 yılı Ağustos ayı ödeme günü olan 31.08.2017 tarihinin idari tatil sayılması sebebiyle ödemeler, 25.08.2017 Cuma gününden itibaren yapılacaktır.

    İlgililer, T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanları ile birlikte PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilirler.

    Kaynak: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikEmekli Maaş Ödemeleri Kurban Bayramından Önce Yapılacak!!!
    Sonraki İçerikÖTV1 Beyanname Düzenleme Programı Güncellendi!!!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz