Ana Sayfa Duyurular İSO: Teşvik Uygulamaları ve Vergi Planlama Teknikleri Online Eğitimi 26 Kasım 2020

İSO: Teşvik Uygulamaları ve Vergi Planlama Teknikleri Online Eğitimi 26 Kasım 2020

497
0
Teşvik Uygulamaları ve Vergi Planlama Teknikleri Online Eğitimi
Tarih: 26 Kasım 2020 
Saat: 13:30-17:00

Eğitimimizde Yatırım Teşvik Sistemi ve Ar-Ge – Tasarım faaliyetlerine sağlanan destek ve teşvikler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

İçerik

1. Yatırım Teşvik Sistemi
• Yatırım Teşvik Sistemine Genel Bakış
• Genel Yatırım Teşvik Sistemi (2012/3305 Sayılı BKK) (Bölgesel, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı, Öncelikli ve Stratejik Yatırımlar ile son dönemde yapılan değişiklikler)
• Proje Bazlı (Süper) Teşvik Modeli (2016/9495 Sayılı BKK)
• Cazibe Merkezleri Programı (678 sayılı KHK ve 2016/9596 sayılı BKK)

2. Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Sağlanan Destek ve Teşvikler

• Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri
• Teknoloji Geliştirme Bölgeleri
• Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan buluşlara/gayrimaddi haklara
yönelik 6518 sayılı Kanun kapsamında sağlanan yeni teşvik mekanizmaları

3. Soru-Cevap

Eğitim 26 Kasım 2020 tarihinde 13:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitim günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitime kayıt için tıklayınız.

Eğitmen:

Emrah Akın, Vergi, KPMG Türkiye Şirket Ortağı
KPMG Türkiye Şirket Ortağı Emrah Akın, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Kamu Yönetimi alanında tamamlamıştır. Akın, yüksek lisansını ise Boston Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi alanında tamamlamış; aynı dönemde, Harvard Üniversitesi’nde İşletme Ekonomisi alanında da öğrenim görmüştür. Maliye Müfettişliği, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Başkanlığı görevlerinin ardından 2011’de Ekonomi Bakanlığı, Bakan Özel Danışmanlığı görevine atanan Akın, 2013 yılında kamudaki görevinden ayrılarak uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi KPMG’ye katılmıştır. Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi unvanlarını haizdir.

Onur Soyuer, Vergi, Kıdemli Müdür
Onur Soyuer, Çalışma hayatına 2011 yılında PwC’de tam tasdik hizmetlerinde asistan olarak başlamıştır. 2012 yılında yine aynı şirket bünyesinde Türkiye’de Ar-Ge faaliyetlerine sağlanan destek ve teşviklere yönelik danışmanlık hizmetleri sağlayan birimde kıdemli danışman olarak görev almıştır. 2017 yılında KPMG bünyesine katılarak, Ar-Ge/Tasarım merkezleri ve Teknokentlerde faaliyet gösteren işletmelere yönelik danışmanlık hizmetlerini Kıdemli Müdür unvanı ile yürütmektedir.

Uğur Kam, Vergi, Müdür
Uğur Kam, Çalışma hayatına 2010 yılında Mazars/Denge’de başladı. 2012 yılında Deloitte, 2014 yılında ise KPMG bünyesine katıldı. 2017 yılında Müdür Yardımcısı ve 2018 yılında ise Müdürlüğe terfi etmiş olup Tam tasdik ve Ar-Ge ve devlet teşvikleri alanlarında uzmanlık sahibidir. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi unvanlarına haizdir.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBir firma aynı yıl içinde tüm vergi çeşitlerinden incelenebilir mi?
Sonraki İçerikFirmalar aktifine kayıtlı demirbaş hisseli olarak satılabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz