Ana Sayfa Duyurular İSO: Seri Üretimde Eklemeli İmalat Teknolojileri Webinarı 25 Kasım 2020

İSO: Seri Üretimde Eklemeli İmalat Teknolojileri Webinarı 25 Kasım 2020

456
0

İSO – SERİ ÜRETİMDE EKLEMELİ İMALAT TEKNOLOJİLERİ WEBİNARI

Tarih: 25 Kasım 2020

Saat: 14:30-15:30

Webinarımızda dijital fabrikalar, eklemeli imalat teknolojileri ve endüstriyel uygulamalar, yeni teknolojiler, mevcut teknolojilerin eksiklikleri ve gelişmesi gereken alanlar, Türkiye”de ve dünyadaki örnek uygulamalar ele alınacaktır.

Webinar 25 Kasım 2020 tarihinde 14:30-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Webinar günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda webinarın yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom

Ücret ve Kayıt:
Katılım ücretsizdir.

Kayıt için tıklayınız.

Eğitimci: İbrahim Güzel, Kıdemli Uzman, Arçelik

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İşletme Teknoloji Yönetimi bölümlerinde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. 13 yıldır Arçelik A.Ş bünyesinde üretim, üretim teknolojiler bölümlerinde çalışarak birçok projede aktif görev aldı. Şu anda Merkez ARGE, Garage&Maker Lab Yöneticiliği bünyesinde eklemeli imalat teknolojiler alanında çalışmalarını yürütmektedir. İlgi alanları, plastik üretim teknolojileri, silikon kalıplama, sanayinin dijital dönüşümü ve eklemeli imalat teknolojileridir.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYurtdışındaki bir firmadan yazılım hizmeti için aldığımız faturada KDV2 olmalı mıdır?
Sonraki İçerikAktif Rasyosunun (AR) Yürürlükten Kaldırılması Hakkında BDDK Kurul Kararı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz