Ana Sayfa Vergi İşletme usulünden bilanço usulüne geçen mükelleflerin defterlerinin tasdik süresi 31.12.2022 midir?

    İşletme usulünden bilanço usulüne geçen mükelleflerin defterlerinin tasdik süresi 31.12.2022 midir?

    201
    0

    İşletme usulünden bilanço usulüne geçen mükelleflerin defterlerinin tasdik süresi 31.12.2022 midir yoksa ayrıca bir tarih belirlenmiş midir?

    İşletme usulünden bilanço usulüne geçen mükelleflerin defterlerinin tasdik süresinin son günü 31.12.2022’dir.

    2023 yılın da tutulacak ticari defterler ve tasdik tarihleri


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBankaların, Leasing taksitleri için düzenledikleri ve KDV’yi de içeren banka dekontu Ba’da bildirilmeli mi?
    Sonraki İçerikPersonel taşıma işinde anonim şirket KDV tevkifatından muaf mıdır?