Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşkur tarafından düzenlenen idari para cezalarını 7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırabilir miyiz?

    İşkur tarafından düzenlenen idari para cezalarını 7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırabilir miyiz?

    1326
    0
    İşkur tarafından kesilmiş idari para cezaları (örneğin 30 işçiden fazla işten çıkarmalarda süresinde yapılmamış bildirim ya da engelli çalıştırma zorunluluğunun ihlali vb) yapılandırma kanunu çerçevesinde midir? Sgk tarafından kesilen cezalarda %50 indirim söz konusu, İşkur tarafından kesilenlerde de aynı durum söz konusu mudur?

    İşkur İPC’ler yapılandırma kapsamında bulunmamaktadır.


    3074 kodu ile kesilmiş vergi cezaları var. %50 indirimli ödemek için vergi dairesi uygulaması nasıl olacak. Yapılandırma başvuru yaptığımızda vergi dairesi %50 indirimi direk uygulayacak mı?

    7256 SK göre; Yapılandırma GİB İnteraktif VD sistemi üzerinden yapılmaktadır.

    Diğer Bürokratik işlemlerin nasıl yapılacağı konusunda VD ile görüşünüz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikKamu İşçilerinin İlave Tediyeleri Bugün Hesaplara Yatacak 14.12.2020
    Sonraki İçerik2021 Ocak-Nisan İçin Geçerli 2.80 TL/Lt Çiğ Süt Tavsiye Fiyatına, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından da Litre Başına 30 Kuruş Destek Verilecek

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz