Ana Sayfa SGK İşin sona ermesi nedeniyle personel çıkışı yapabilir miyiz?

    İşin sona ermesi nedeniyle personel çıkışı yapabilir miyiz?

    680
    0

    Lojistik sektörü ile iştigal eden firmamızın 25 tane tırı var bu tırları sektör değişikliği nedeniyle satma kararı aldık ve satış işlemini gerçekleştireceğiz tırları sattığımızda bu tırların şoförlerinin de otomatik olarak çıkışını vereceğiz bu şoförlerin çıkış yasağı nedeniyle ÇIKIŞ KODUNU ne yapmamız gerekiyor?

    18 İşin sona ermesi seçilerek personellerin çıkışı yapılabilir.

    Bir özel inşaat işi yapmaktayız. Şu anda 4 kişi İnşaat kalıpçısı çalışmakta. Kalıpçıların işi bir haftaya bitecek ve sıvacılar işe başlayacak. Kalıpçıları işin sona ermesi şeklinde işten çıkartabilir miyiz?

    İşin sona ermesi seçilerek personellerin işten çıkışlarını yapabilirsiniz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikCari işlemler hesabında Temmuz 2020’de 1.817 milyon ABD doları açık gerçekleşti
    Sonraki İçerikKişi başı sağlık hizmetine başvuru sayısı Genel Sağlık Sigortası sayesinde 10,3’e yükseldi

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz