Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşe Alınmanızı Sağlayacak 5 Yetenek

    İşe Alınmanızı Sağlayacak 5 Yetenek

    1249
    0

    Peter Yang’ın Glassdoor’daki makalesine göre işe alınmak için ihtiyacınız olan yeteneklerden beşi:

    1.Yabancı Dil
    “İş dünyası gitgide daha da küreselleşiyor. Firmalar işe alım uzmanlarına yabancı dil bilen adaylar bulmalarını söylüyor.”

    2. Web Sitesi Geliştirme
    “E-ticaret her yıl %23 büyüyor ve 10 tüketiciden 8i interneti kullanıyor. Sitesi olmayan şirketler de kurmak için uğraşıyor.”

    3. Veri Analizi
    “Veriyle işleyen bir dünyada yaşıyoruz. İster emlak komisyoncusu ister çevrimiçi pazarlama firması olsun, bu dönemde başarılı olacak firmalar veriyi düzenleme, anlama ve etkili şekilde kullanmayı bilmeli.

    4. Mobil Uygulama Yazılımı
    “Herkesin akıllı telefonu var. İş yerleri uygulamalarının ve web sitelerinin mobil uyumlu versiyonlarını çıkarmak için koşuşturuyor ve bunu yapacak insanlara ihtiyaçları var.”

    5. Sosyal Medya
    “Sosyal medya dilini anladığınızı göstermeniz yalnızca bir yetenek değil, bu çağda bir gereklilik.”

    Kaynak: https://www.glassdoor.com/blog/improve-your-chances-of-being-hired/

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikYurt dışı üretici fiyat endeksi aylık %3,44 arttı
    Sonraki İçerikTeknoloji

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz