Ana Sayfa Çalışma Hayatı İŞ-KUR’dan ilave istihdam teşvikinden faydalanmak için son başvuru tarihi nedir?

    İŞ-KUR’dan ilave istihdam teşvikinden faydalanmak için son başvuru tarihi nedir?

    Kısa Çalışma ÖDeneğinden yararlanma koşulunda son 60 gün kriteri

    616
    0
    İlave istihdam teşvikinden yararlanmak için İşkur’dan işçi alımında son başvuru tarihi 31.12.2020 miydi?

    2020 Aralık ayı aşılmamak kaydıyla, destek süresi 1/1/2018 ile 31/12/2020 tarihleri arasında istihdam edilen her bir sigortalı için diye hüküm bulunmaktadır.


    Kısa çalışma ödeneğinden yararlanmak için 60/450 gün şartı var bilindiği üzere. Peki bu 60 gün hesaplamada örnek olarak eylül ve ekim aylarında prim ödemesi yapılmış bir çalışan için kasım ayında prim ödemesi yapılmamış ise yine de kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilir mi?

    Etkiler ve kısa çalışma ödeneğinden faydalanamazlar.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikGerçek kişiler yapmış oldukları mal ihracatından elde ettikleri kazançlarına istinaden vergi indirimi alabilir mi?
    Sonraki İçerik2021 yılında E-defter yükleme tarihlerini ne zamana kadar güncelleyebiliriz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz