Ana Sayfa Vergi İrsaliyeli faturamızın üzerinde düzenleme saati ve tarihi kısımları matbaa tarafından basılmamışsa elle...

İrsaliyeli faturamızın üzerinde düzenleme saati ve tarihi kısımları matbaa tarafından basılmamışsa elle bu bilgileri yazılabilir miyiz?

812
0
İrsaliyeli faturamızın üzerinde düzenleme saati ve tarihi kısımları matbaa tarafından basılmamışsa elle bu bilgileri yazılabilir miyiz?

Bir mükellefim irsaliyeli fatura bastırdı. Matbaa fiili sevk ve düzenleme saatini basmayı unutmuş.
Biz bunları elle yazarak kullanabilir miyiz? Kira-Hizmet faturalarında elle de yazmasak olur mu?

El ile yazılabilir. Hizmet için düzenlenen irsaliyeli faturada fiili sevk tarihi ve saati yazılması gerekmez.

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Tedarikçiden direkt alıp sattığım ürünlere sevk irsaliyesi düzenlemeli miyim?

Sevk İrsaliyesi İle Taşıma İrsaliyesi Farklı Belgeler midir?

Sevk İrsaliyesi ve Serbest Meslek Makbuzların Elektronik Ortamda Düzenlenme ve Muhafazasına İmkan Veren VUK Genel Tebliğ Taslağı Hazırlandı!!!

 

Önceki İçerikŞirketlerin tasfiye süreci işlemleri nelerdir?
Sonraki İçerikKebir defterinde noter tasdiki olmayan sayfalara defter yazımı yapılabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz