Ana Sayfa Şirketler İrlandanın Pegasus’unun Karı Düştü?

İrlandanın Pegasus’unun Karı Düştü?

1440
0

DÜŞÜK ÜCRETLER RYANAIR’İN KÂRINI DÜŞÜRDÜ!!!

İrlanda’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, 2016’nın son 3 ayında bilet ücretlerini tahmin ettiklerinden daha fazla düşürmek zorunda kaldığı için kârı %8 düşerek 95 Milyon Euro oldu.

Ryanair mali direktörü Neil Sorahan önümüzdeki 6 aylık süreçte piyasanın canlanmasıyla birlikte ücretlerde %15’lik düşüş olacağını belirtti.

Ayrıca, Ryanair mali yılın sona ermesiyle yıllık kârının yükseleceğini umuyor.

Kaynak: Euronews

Tarih: 7 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikYeni KDV Oranları – 30.04.2017 Tarihine Kadar Geçerlidir.
Sonraki İçerikÜnlü Web Sitesi Amerika’ nın Kara Listesine Girdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz