Ana Sayfa Ülkeler İran İle Renault Arasında 660 Milyon Euroluk Anlaşma!!!

İran İle Renault Arasında 660 Milyon Euroluk Anlaşma!!!

1292
0

İran ile Fransız otomobil üreticisi Renault arasında 660 milyon Euroluk anlaşma imzalandı.
İran Sanayi Geliştirme ve Yenileme Organizasyonu (İDRO) ile Fransız otomobil üreticisi Renault, İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Muhammed Rıza Nimetzade ile IDRO ve Renault yetkililerinin katılımıyla başkent Tahran’da gerçekleşen törende 660 milyon Euroluk iş birliği anlaşması imzaladı.

Anlaşmaya göre, 2018 yılında İran’da faaliyete geçecek otomobil fabrikası yılda 150 bin araçla üretimine başlayacak.

2024 yılına kadar da bu rakamın 300 bine çıkarılması öngörülüyor.

Anlaşma Renault satış bayileri ve satış sonrası hizmet zincirini kurulmasına da imkân sağlıyor.

Anlaşmanın tarafları olan Fransız şirketi Renault’un yüzde 60, İDRO’nun yüzde 20 ve İranlı özel bir kuruluş olan Naseh Holding’in yüzde 20 ortaklığının olduğu belirtildi.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikÇiğ Süt ve Buzağı Destekleme Primleri Ödenmeye Başlandı!!!
Sonraki İçerikDağıtım Bağlantı Bedeli Tutarı Belirlendi!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz