Ana Sayfa Çalışma Hayatı İnternet üzerinden aracı firmalar vasıtasıyla ticari faaliyette bulunacak bir firmanın düzenleyeceği beyannameler...

İnternet üzerinden aracı firmalar vasıtasıyla ticari faaliyette bulunacak bir firmanın düzenleyeceği beyannameler nelerdir?

İnternet üzerinden aracı firmalar vasıtasıyla ticari faaliyette bulunacak bir firmanın düzenleyeceği beyannameler nelerdir?

741
0

N11 hepsi burada vs. gibi siteler üzerinden e ticaret yapacak bir mükellefim için 10.09.2019 tarihinde açılış yaptık

  • Maliye açılışı harici yapılması gerekenler nedir?
  • KDV, stoptaj vs. harici ekstra beyanname var mı?
  • Yazar kasa zorunlu mu?
  • E-arşiv zorunluluğu var mı?

 

 

1-Normal ticari faaliyette olduğu gibi tüm vergi beyannameler verilecektir.

2-Nihai tüketiciye satış yapılıyor ise ÖKC kullanılması zorunludur.

3-E-arşivi istenirse hemen kullanılabilir.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİş kazası raporu firmaya ulaşmadığı için SGK tarafından düzenlenen idari para cezası için mahkemeye başvurabilir miyiz?
Sonraki İçerikDernek iktisadi işletmesi sponsorluk bağışları için fatura düzenleyecek midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz