Ana Sayfa Vergi İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların Muhtasar ve KDV ödemeleri ve bildirimleri ne...

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların Muhtasar ve KDV ödemeleri ve bildirimleri ne kadar süreyle ertelenmiştir?

822
0

2020 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarındaki Muhtasar ve KDV ödemeleri için 6 aylık erteleme inşaat işleri yapan firmaları kapsıyor mu?

İnşaat Bina projelerinin geliştirilmesi, ikamet amaçlı binalar ile ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, binaların yeniden düzenlenmesi ve yenilenmesi faaliyetleri, yıkım işleri, sıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin kurulumu, binaların iç ve dış boyama ve işleri, duvar ve yer kaplama gibi bina inşaatı ile özel inşaat faaliyetleri ise mücbir sebep kapsamında uzamaktadır.

Şirket özelinde İnternet vergi üzerinden mücbir sebep sorgulaması yapabilirsiniz.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİthal ettiğiniz ürünü iade etmek isterseniz ne yapabilirsiniz?
Sonraki İçerikMuhtasar SGK beyanname uygulaması 1 Temmuz 2020’ye ertelendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz