Ana Sayfa Dünya İngiltere için Temmuz ayında Tüketici Fiyat Endeksi piyasa beklentisi olan %2,3 değerinin...

    İngiltere için Temmuz ayında Tüketici Fiyat Endeksi piyasa beklentisi olan %2,3 değerinin altında kalarak %2 olarak açıklandı

    416
    0

    Yurt Dışı Gelişmeler

    • ABD çekirdek perakende satışlar temmuz ayı değeri piyasa beklentisi olan %0,1 değerinin altında kalarak -%0,4 olarak açıklandı. Temmuz ayı perakende satışlar değeri ise aynı şekilde piyasa beklentilerinin altında kalarak -%1,1 olarak belirlendi.
    • ABD’de işsizlik maaşı başvuruları bir önceki haftaya göre azalarak 348 bin kişi olarak açıklandı. Açıklanan değer son 17 ayın en düşük değeri olarak belirlendi.
    • ABD’de Temmuz ayında rekor kıran New York Fed Imalat Endeksi, Ağustos ayında piyasa beklentisi olan 29 seviyesinin altında kalarak 18,3 olarak açıklandı.
    • İngiltere için Temmuz ayında yıllık bazda açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) piyasa beklentisi olan %2,3 değerinin altında kalarak %2 olarak açıklandı.
    • İngiltere çekirdek perakende satışlar Temmuz ayı değeri piyasa beklentisi olan %0,3 değerinin altında kalarak -%2,4 olarak açıklandı. Temmuz ayı perakende satışlar değeri ise aynı şekilde piyasa beklentilerilerinin altında kalarak -%2,5 olarak belirlendi.
    • Uluslararası piyasalarda ABD doları değer kazanırken, EUR/USD paritesi Kasım 2020’den beri en düşük seviyesine ulaşarak 1,1708 olarak belirlendi.


    Kaynak: TOBB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikWebinar: Robotik Simülasyon ve Dijital Üretimin Geleceği 26 Ağustos 2021
    Sonraki İçerikKayıtlarda Yer Aldığı Hâlde İşletmede Mevcut Olmayan Emtia, Makine, Teçhizat Ve Demirbaşlar

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz