Ana Sayfa Dünya İngiltere ekonomisi öncü verilere göre 2020 yılının üçüncü çeyreğinde çeyreklik bazda %15,5...

    İngiltere ekonomisi öncü verilere göre 2020 yılının üçüncü çeyreğinde çeyreklik bazda %15,5 büyürken, yıllık bazda %9,6 daraldı

    362
    0

    Yurt Dışı Gelişmeler

    * ABD’de son haftada işsizlik maaşı başvuruları 709 bin oldu. Böylece başvuru sayısı Mart ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi.
    * Euro Alan ıekonomisi 2020Oyılının üçüncü çeyreğinde çeyreklik bazda %12,6 büyüdü.
    * Euro Alanı’nda Eylül ayında sanayi üretimi, bir önceki aya göre artış beklentisine karşın %0,4 azaldı.
    * İngiltere ekonomisi öncü verilere göre 2020 yılının üçüncü çeyreğinde çeyreklik bazda %15,5 büyürken, yıllık bazda %9,6 daralarak beklentileri karşılayamadı.
    * İngiltere’de Eylül ayında bir önceki aya göre sanayi üretimi 50,5 ve imalat üretimi %0,2 ile beklentilerin altında artış gösterdi.


    Kaynak: TOBB Ekonomi Bülteni
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAktife kayıtlı binek otomobilllerin satışında uygulancak KDV oranı nedir?
    Sonraki İçerik7256 sayılı Kanun Uyarınca Alacakların Yapılandırılması

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz