Ana Sayfa Haberler İngiliz şirketlerinin Brexit endişesi

İngiliz şirketlerinin Brexit endişesi

850
0

İngiliz işletme sahipleri, gelecek hafta parlamentoda oylanacak Brexit anlaşmasının onaylanmaması durumunda acil durum önlemleri alınmasını talep edecek.

Süpermarketler ve lojistik firmaları gibi büyük işletmeleri temsil eden İngiliz Nakliyeciler Birliği, bir anlaşma sağlanmadan Brexit’in gerçekleşmesi ile oluşabilecek sorunlardan söz konusu işletmelerin etkilenmemesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca Britanya Endüstri Konfederasyonu, motor endüstrisi, Britanya Ticaret Odaları ve Küçük İşletmeler Federasyonu da geçtiğimiz aylarda Brexit belirsizliğine karşı duydukları büyük endişeleri dile getirmişti.

Talepler arasında ‘onaylı ihracatçı sistemi’ adı verilen ve şirketlerin her ithalat ve ihracat işlemi için belge doldurmasını gerektirmeyen bir sistem yer alıyor.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTicaret savaşının geleceği belirsiz
Sonraki İçerikTicaret savaşı Çin otomotiv sektörünü vurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz