Ana Sayfa Duyurular İMMİB Semineri: Ticari Alacak Sigortası ile Piyasa Alacaklarının Güvenceye Alınması 9 Mart...

İMMİB Semineri: Ticari Alacak Sigortası ile Piyasa Alacaklarının Güvenceye Alınması 9 Mart 2021

536
0

Üyemiz ihracatçı firmaların çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen “İMMİB AKADEMİ Eğitim Etkinlikleri” Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Bu çerçevede, 9 Mart 2021 tarihinde, 09:30-11:30 saatleri arasında, “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla “Ticari Alacak Sigortası ile Piyasa Alacaklarının Güvenceye Alınması” konulu ücretsiz online bir seminer gerçekleştirilecektir. Söz konusu seminer, Sn. Sevtap İZGİ tarafından gerçekleştirilecek olup katılımcılar aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili bilgilere sahip olabilecektir.

• Alacak Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar? Kimler Yapmalıdır?
• Alacak Sigortası Sektörü Bilgisi, Özel Sigortanın Türkiye’deki Payı
• Alacak Sigortasında Hasarın Tanzim Süreci Nasıl İşler?
• Alacak Sigortasının Akreditif ve Teminat Mektubundan Farkları
• Eximbank- Özel Sektör Alacak Sigortası Karşılaştırması

Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu seminere katılabilmek için https://forms.gle/ecJZLPCnD8CRo6s6A adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Her bir seminer programı ile ilgili sınırlı kontenjan bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler http://akademi.immib.org.tr web sitemizde ayrıca yer almaktadır.


Kaynak: İMMİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİnternet üzerinden oyun oynayıp yayın açarak gelir elde eden bir kişi mükellefiyet açtırmalı mıdır?
Sonraki İçerikDünyada ham çelik üretimi 2021 Ocak ayında 2020 yılının aynı ayına kıyasla %4,8 arttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz