Ana Sayfa Duyurular İMMİB: Elektrik ve Elektronik Sektörü 2020 Sektörel Ticaret Heyetleri için %25 oranında...

İMMİB: Elektrik ve Elektronik Sektörü 2020 Sektörel Ticaret Heyetleri için %25 oranında İlave Destek Verilecek

796
0

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından üye firmalarımızın uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak amacıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 2011/1 sayılı “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ” çerçevesinde elektrik üretim dağıtım ekipmanları (kablo, trafo, şalt malzemeleri, otomasyon cihazları, jeneratör, pano, aydınlatma ürünleri vb.), beyaz eşya (buzdolabı, fırın, çamaşır ve bulaşık makineleri) ve tüketici elektroniği sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizin katılımı ile ticaret heyetleri düzenlenmektedir.

Bu kapsamda, %50 ‘si devlet desteği kapsamında olan heyetlerimize katılan üye firmalarımızın maliyetlerini azaltmak amacıyla Birliğimiz Yönetim Kurulu kararıyla 2020 yılı heyetleri için %25 oranında ilave destek verilecektir. Ayrıca, heyetlerimize ilişkin tüm maliyetlerin pre-finansmanı da Birliğimiz tarafından sağlanacaktır.

Bu çerçevede, Birliğimiz organizasyonunda düzenlenecek olan ve aşağıda listesi verilen ülke/ülke gruplarındaki sektörel ticaret heyetlerine katılmak isteyen firmalarımızın, ekte yer alan başvuru dosyalarındaki formları eksiksiz doldurması ve ilgili mail adresine iletmesi rica olunur.

2020 YILI SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ TABLOSU

Ülke

Taslak Heyet Tarihi

Tahmini Avans Bedeli*

İlgili Kişi

Hindistan 3 – 10 Ekim 2020

1 temsilci için 1.300 $
2 temsilci için 1.500 $

seval.mala@immib.org.tr
Vietnam-Kamboçya 29 Mart –  4 Nisan 2020

1 temsilci için 1.700 $
2 temsilci için 2.200 $

ali.kaldirimci@immib.org.tr

ugur.adiguzel@immib.org.tr

Estonya – Letonya 25 – 29 Ekim 2020

1 Temsilci için 1.750 $
2 Temsilci için 2.100 $

ozge.ozyurt@immib.org.tr

eyup.daban@immib.org.tr

Kenya-Tanzanya 28 Haziran–5 Temmuz 2020

1 Temsilci için 1.550 $
2 Temsilci için 2.000 $

metin.kalyon@immib.org.tr

eyup.daban@immib.org.tr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOTLAR:

  1. Söz konusu Sektörel Ticaret Heyetlerine “2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği” tebliği çerçevesinde; şirket ortağı ya da şirketin SGK’lı çalışanı katılımcılar heyete iştirak edebilecek ve % 50 oranında desteklenecek olup, Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından %25’e kadar ilave destek verilecektir. Bu çerçevede, yukarıda belirtilen heyet maliyetlerine dâhil olan hizmetler aşağıda belirtilmiştir;
  • Konaklama
  • Ulaşım
  • İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu
  • Transfer hizmetleri verilen standart hizmetlerdir.

Reklam çalışmaları (Internet, gazete, katalog vs.) ve organizasyon hizmetleri ise (toplantı salonu, tercüman, sektörel ziyaretler, ikramlar vs.) ihtiyaca binaen organize edilecektir.

     * Kontenjan sınırlıdır, firmalarımızdan yoğun talep gelmesi durumunda heyet avans bedelinin yatırıldığı ve heyete ilişkin gerekli belgelerin eksiksiz olarak teslim edildiği tarih esas alınacaktır.


Kaynak: İMMİB Duyurusu 20.05.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKısa çalışma ödeneği alınan günler kişi işten çıkartılırsa alacağı işsizlik maaşını etkiler mi?
Sonraki İçerikMotosiklet alımında ödenen KDV indirim konusu yapılabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz