Ana Sayfa Duyurular İMMİB Akademi Ağustos Ayı Ücretsiz Online Eğitim Takvimi Yayınlandı

İMMİB Akademi Ağustos Ayı Ücretsiz Online Eğitim Takvimi Yayınlandı

578
0

Üyemiz ihracatçı firmaların çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen “İMMİB AKADEMİ Eğitim Etkinlikleri” Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Bu çerçevede “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan online eğitim takvimine https://tinyurl.com/y4mwngmp linki aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu eğitimlere katılabilmek için, http://akademi.immib.org.tr adresinden başvuruda bulunulması gerekmektedir. Her bir eğitim programı ile ilgili sınırlı kontenjan bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler web sitemizde ayrıca yer almaktadır.

*Zoom Kullanma Kılavuzuna https://bit.ly/2yJdMSS linkinden ulaşabilirsiniz.


Kaynak: İMMİB Duyurusu
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikHuzurevlerinde Sabit Vardiya Uygulaması En Az 7 Gün Olarak Devam Edecek
Sonraki İçerikYurt Dışında Lisans ve Lisansüstü Öğrenim Gören Öğrencilere Yapılacak Ödemeler Hakkında Tebliğ Yayınlandı. 29.7.2020

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz