Ana Sayfa Haberler IMF’den Türkiye’ye çağrı

IMF’den Türkiye’ye çağrı

762
0

Uluslararası Para Fonu (IMF) Bahar Toplantıları, hafta sonu Washington’da gerçekleşti.

Toplantıda IMF Başkanı Christine Lagarde, merkez bankalarına daha hesap verebilir ve şeffaf olmaları konusunda çağrıda bulundu. Ayrıca Lagarde, yetkilerini kullanabilmek için merkez bankalarının etkili iletişim sağlamaları gerektiğini belirtti.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Poul Thomsen ise Türk ekonomisine yönelik açıklamalar yaptı.

Türkiye’de son 6 ayda faiz artırımına gittiğini belirten Thomson, TCMB’nin para politikası ve mali politikayı değerlendirirken bağımsız olması gerektiğini ifade etti.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİşleme faaliyeti sonucunda elde edilen işlem görmüş asıl ürün dışında zorunlu olarak elde edilen ikincil işlem görmüş ürünler, hangi gümrük işlemlerine tabi tutulabilir?
Sonraki İçerikGümrük müşavir ve gümrük müşavir yardımcılığı sınavlarına girebilmek için hangi koşullara sahip olmak gerekmektedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz