Ana Sayfa SGK İkamet izni süresini 10 günden fazla aşan yabancılara ceza kesiliyor mu?

    İkamet izni süresini 10 günden fazla aşan yabancılara ceza kesiliyor mu?

    2021
    0

    Vize, vize muafiyeti, çalışma izni veya ikamet izni süresini on günden fazla aşanlar hakkında herhangi bir cezai işlem uygulanacak mıdır?

    Vize, vize muafiyeti, çalışma izni veya ikamet izni süresini on günden fazla aşmış olmakla birlikte, hakkında sınır dışı etme kararı alınmadan çıkış yapmak üzere sınır kapılarına kendiliğinden gelen yabancılar hakkında giriş yasağı kararı alınmaktadır ancak bahse konu vize, vize muafiyet süresi, çalışma izni veya ikamet izni süresini ihlal etmiş olan yabancılar cezalı harç ödemektedir.


    Kaynak:Göç İdare Genel Müdürlüğü
    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

     

     

     

     

    Önceki İçerikDövizli sözleşme yasağına tabi olmayan döviz kazandırıcı faaliyetler nelerdir?
    Sonraki İçerikDövizli sözleşme yasağına uymazsak cezası nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz